Spar op til 15% på hoteller og gør en forskel

For hver hotelbooking donerer vi minimum ⅓ af vores kommission til kampen for en verden uden diabetes - samtidig sparer du op til 15% af prisen.

Ingen af dine informationer vil blive delt med tredjepart.

Gør en forskel for danske diabetikere og spar op til 15% på jeres hotelomkostninger

 • Forebyggelse og behandling

  Hver hotelbooking din virksomhed laver er et skridt mod en bedre fremtid for danske diabetikere. Du betaler for hotelværelset, vi betaler for donationen. 

 • Gør en forskel og spar op til 15%

  Tilmeld dig på vores eksklusive medlemskoncept og få adgang til endnu flere fordele. Modtag en årlig impact report, træk bookingrapporter og spar op til 15% på jeres hoteller.

 • Vælg mellem 365.000 hoteller

  Du kan vælge mellem alle vores 365.000 hoteller over hele verden - fra små moteller til de største hotelkæder.

  Alt sammen til de bedst mulige online priser.

Om Diabetesforeningen

Diabetes er et stigende problem i Danmark. I dag er mindst 252.000 danskere diagnosticeret med diabetes. Hver dag får i gennemsnit 79 danskere diagnosen og på ugebasis får ca. 7 børn type 1-diabetes.

Statens Institut for Folkesundheds fremskrivning viser, at der i 2030 vil være 430.000 danskere med type 2-diabetes. Diabetesforeningen arbejder for at stoppe den udvikling og støtte mennesker med diabetes.

Om Goodwings

Vi tror på at skabe fælles værdi og gøre bæredygtig udvikling profitabel for virksomheder gennem innovative partnerskaber. For hver hotelbooking, din virksomhed laver, donerer vi mindst 1/3 af kommissionen til et nonprofit efter eget valg - uden ekstra omkostninger for dig. På denne måde kan du rejse smartere og gøre din virksomheds rejseudgifter til noget I kan være stolte af.

 

Spar penge og støt kampen mod diabetes

Indtast dine kontaktinformationer herunder. Vi kontakter dig for at hjælpe din virksomhed i gang med at gøre en forskel.

©2018 by Goodwings. Read our Privacy Policy.