Spar op til 15% på hoteller og gør en forskel

For hver hotelbooking donerer vi minimum ⅓ af vores kommission til kampen for en verden uden diabetes - samtidig sparer du op til 15% af prisen.

Ingen af dine informationer vil blive delt med tredjepart.

Gør en forskel for danske diabetikere og spar op til 15% på jeres hotelomkostninger

Om Diabetesforeningen

Diabetes er et stigende problem i Danmark. I dag er mindst 252.000 danskere diagnosticeret med diabetes. Hver dag får i gennemsnit 79 danskere diagnosen og på ugebasis får ca. 7 børn type 1-diabetes.

Statens Institut for Folkesundheds fremskrivning viser, at der i 2030 vil være 430.000 danskere med type 2-diabetes. Diabetesforeningen arbejder for at stoppe den udvikling og støtte mennesker med diabetes.

Om Goodwings

Vi tror på at skabe fælles værdi og gøre bæredygtig udvikling profitabel for virksomheder gennem innovative partnerskaber. For hver hotelbooking, din virksomhed laver, donerer vi mindst 1/3 af kommissionen til et nonprofit efter eget valg - uden ekstra omkostninger for dig. På denne måde kan du rejse smartere og gøre din virksomheds rejseudgifter til noget I kan være stolte af.

 

Spar penge og støt kampen mod diabetes

Indtast dine kontaktinformationer herunder. Vi kontakter dig for at hjælpe din virksomhed i gang med at gøre en forskel.

©2018 by Goodwings. Read our Privacy Policy.