Spar op til 15% på hoteller og send verdens piger i skole

For hver hotelbooking donerer vi minimum ⅓ af vores kommission til PlanBørnefonden. Sign up på Goodwings og gør en mærkbar forskel i dag

Ingen af dine informationer vil blive delt med tredjepart.

Gør en forskel for verdens piger og spar op til 15% på jeres hotelomkostninger

 

Om PlanBørnefonden

PlanBørnefonden er en del af Plan International, som er en humanitær udviklingsorganisation, hvis mål er at forbedre pigers rettigheder og levevilkår. Vi er til stede i mere end 70 lande i Afrika, Asien og Latinamerika, hvor vi arbejder med børn, unge og foreninger, for at udrydde diskrimination og eksklusion af piger.

About Goodwings

Vi tror på at skabe fælles værdi og gøre bæredygtig udvikling profitabel for virksomheder gennem innovative partnerskaber. For hver hotelbooking, din virksomhed laver, donerer vi mindst 1/3 af kommissionen til et nonprofit efter eget valg - uden ekstra omkostninger for dig. På denne måde kan du rejse smartere og gøre din virksomheds rejseudgifter til noget I kan være stolte af.

PlanBørnefonden er en del af Plan International, som er en af verdens ældste og største organisationer med fokus på børns rettigheder. Vi er til stede i flere end 70 lande i Afrika, Asien og Latinamerika.

Name, Title

Spar penge og rejs en lysere fremtid for verdens piger

Indtast dine kontaktinformationer herunder. Vi kontakter dig for at hjælpe din virksomhed i gang med at gøre en forskel.

©2018 by Goodwings. Read our Privacy Policy.